Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 kilangbaju.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal T-Shirt Ready Made & Custom Made

Kilang Custom Jersey Termurah di Selangor

Hai semua, korang tengah cari apa tu? Mesti tengah cari tempat untuk custom jersey kan? Tadaa Mafeya lah jawapannya. Haa meh sini, korang tak payah susah-susah cari tempat untuk buat jersey tu. Di sini, kami sediakan servis yang pantas  dan termurah. Mesti korang akan berpuas hati!

Takde design ? Jangan risau, kami ada designer yang professional untuk bantu korang buat design custom jersey.

Kami disini ramai pakar dalam custom jersey. Seterusnya, kami juga akan tawarkan harga yang murah dan berpatutan untuk custom jersey korang. Confirm termurah dan berkualiti di Selangor!

Tetapi, macam mana pula kalau korang ada design sendiri? Haa.. kami boleh guide untuk realisasikan idea korang semua untuk jersey yang cantik dan gempak. Kami akan tolong korang dari A-Z. Hanya cakap saje apa yang korang nak letak dan designkan pada design custom jersey korang, sama ada nama, nombor, logo, design dan saiz pun boleh custom tau. Hebat kan?!! Mesti seronok.

Tentang saiz, korang tidak perlu risau, kerana kami sediakan saiz dari 2XS sehingga lah XXXXL yang korang mahukan. Kami juga sediakan saiz untuk kanak-kanak dari umur 1 tahun. Jadi korang semua boleh buat tempahan juga untuk ahli keluarga korang.

Selain itu, kami juga sediakan pelbagai jenis fabrik yang selesa untuk custom jersey antaranya eyelet, interlock, sandwich, RJPK dan banyak lagi. Jenis fabrik untuk jersey yang kami ada memang mampu untuk beri keselesaan buat korang pakai custom jersey tu. Akhir sekali, korang boleh survey design jersey di katalog kami dulu, layari laman web https://www.teamcetak.com/promosi/promosi-jersey-sublimation/

Kalau nak tahu lebih lanjut korang boleh datang ke Showroom kami di Shah Alam untuk tengok sendiri hasil jersey kami dan jenis fabrik yang korang suka. Sekiranya anda Berminat untuk membuat tempahan Printing T-Shirt Silk Screen dari pihak kami, Boleh hubungi kami di talian 017-2290224. Harga boleh bincang, jangan risau !

LOKASI SHOWROOM
Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.30 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.30 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

002767
Users Today : 8
Users Yesterday : 170
This Month : 2150
This Year : 2767
Total Users : 2767
Views Today : 83
Total views : 7956
Who's Online : 3

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 Kilangbaju.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan