Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 kilangbaju.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal T-Shirt Ready Made & Custom Made

Baju Konvoi Termurah Di Selangor

Motor dah lawa, helmet dah lawa tapi sayang takde baju konvoi yang berkualiti padu. Orang lain semua pergi event motor pakai baju konvoi lawa-lawa dan style, takkan korang pakai baju bola je kan? Tak perlu susah-susah cari kat mana tempat nak buat baju konvoi sebab kami boleh tunaikan impian korang nak pakai baju konvoi yang berkualiti dengan harga termurah di pasaran.

Kami menyediakan kain jenis cotton untuk korang yang suka pakai baju tebal dan juga kain jenis jersey bagi yang suka pakai baju nipis. Ikut keselesaan masing – masing. Kalau nak request lengan panjang pun tak ada masalah. Kebanyakan rider lebih gemar berlengan panjang time konvoi supaya tak terkena daripada cahaya matahari.

Baju konvoi kami sesuai dan boleh dipakai untuk perempuan juga tau.

So abang-abang rider yang nak bawa girlfriend sekali tu bolehlah pakai matching dengan partner korang pergi konvoi. Tapi mana yang single tu jangan sendu, korang boleh je pakai sama-sama dengan member korang. Pakat reramai okay!

Kami menyediakan baju sublimation printing untuk t-shirt dan jersi direct dari kilang dengan harga yang termurah dan berkualiti tinggi. Kami juga menerima tempahan dalam kuantiti yang banyak kerana kami mempunyai kilang jahit pukal sendiri. So korang boleh roger team permotoran korang untuk buat baju sama sama.

Confirm auto hensem bila pakai sama.

Dah biasa pakai baju konvoi print tulisan sahaja? Meh custom dengan kami. Nak letak gambar motor dan muka sendiri? Nak letak nombor dan logo group sendiri? boleh je kami designkan. Kalau nak nampak lain daripada yang lain, korang boleh tambah fullprint di bahagian lengan. Confirm nampak lebih menarik.=

Senang cerita design kami semua memang style dan padu. Harga pula tak payah cakaplah sebab kami bagi harga marhaen je untuk korang. Yang penting korang datang je dulu ke showroom kami di Seksyen 7 Shah Alam. Kita boleh rundingkan harga dan bincang detail baju konvoi korang nak macam mana ataupun boleh hubungi kami di talian 017-22900224 untuk pertanyaan lebih lanjut.

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

002771
Users Today : 12
Users Yesterday : 170
This Month : 2154
This Year : 2771
Total Users : 2771
Views Today : 147
Total views : 8020
Who's Online : 2

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 Kilangbaju.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan