Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 kilangbaju.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal T-Shirt Ready Made & Custom Made

Idea Yang Menarik Untuk Membuat Cenderamata Korporat

Siapa kat sini tak tahu apa nak bagi sebagai cenderamata korporat atau hadiah penghargaan pada pekerja dan staff di pejabat? Kami yakin anda pasti tertanya-tanya apakah idea cenderamata korporat yang sesuai dan menarik. Antara cenderamata korporat yang  kami cadangkan adalah:

Thumb Drive/Pen Drive

Apa pendapat anda, idea yang pertama ni? Di pejabat, thumb drive ni sangat berguna untuk pekerja dan staff masukkan file-file kerja yang penting supaya selamat dan tak hilang.

Bekas makanan

Yang ini pasti para wanita suka kalau dapat. Di pejabat dah terbiasa dengan kesibukan kerja sehingga tak sempat nak bersarapan dan makan tengah hari.

Jadi, boleh mereka bawa bekal makanan untuk dijamu semasa rehat. Mungkin ini juga cenderamata yang bagus untuk staf di pejabat anda?

Mug Stainless Steel

Siapa disini yang tak boleh kalau sehari tak minum kopi? Mesti perlu ada kopi atas meja kerja tapi dah lambat ke pejabat.

Kalau ada mug stainless steel sebagai hadiah cenderamata korporat tu seronok juga, boleh buat hot coffee latte, untuk hilangkan mengantuk dan tahan panas sampai petang. Hehehe

Buku Nota

Kalau dalam mesyuarat, buku nota penting untuk catat segala perkara yang dibincang. Lagi cantik kalau cenderamata korporat ni ada nama anda dan logo syarikat. Rasa lagi semangat untuk mencatat dan buat nota.

Metal Pen

Metal pen ni memang lain daripada pen yang jual dekat kedai tu. Design yang cantik dan premium. Nampak mahal tapi harga murah. Boleh diguna sekali dengan buku nota dalam mesyuarat. Ini pun dah cukup untuk dijadikan sebagai cenderamata korporat.

Macam mana dengan beberapa idea cenderamata korporat yang kami kongsikan kali ini? Dengan harapan dapat membantu anda untuk mencari inspirasi. Kesemua idea ini, anda boleh custom design, nama, logo dan lain-lain pada cenderamata korporat tersebut untuk nampak lagi eksklusif.

Jika anda berminat dengan idea kami atau ingin lihat lebih banyak cenderemata korporat yang cantik dan menarik, anda boleh melayari laman web kami https://pembekalcenderamata.com/  atau datang ke showroom kami di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor. Jangan segan silu untuk menghubungi kami hubungi 017-2290224.

LOKASI SHOWROOM
Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

002771
Users Today : 12
Users Yesterday : 170
This Month : 2154
This Year : 2771
Total Users : 2771
Views Today : 142
Total views : 8015
Who's Online : 2

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 Kilangbaju.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan