Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 kilangbaju.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal T-Shirt Ready Made & Custom Made

Cenderahati Korporat Yang Unik dan Menarik

Tiada idea untuk beri cenderahati kepada pelajar? Jom baca artikel ni, di sini dikongsikan beberapa barang cenderahati unik yang  diperlukan oleh pelajar dan sangat berguna kepada mereka untuk membantu sesi pembelajaran. Cenderahati ini sesuai untuk diberi kepada pelajar dalam pelbagai majlis seperti majlis sukan, majlis anugerah, pertandingan dan sebagainya.

Cenderahati pelajar adalah hadiah kepada pelajar dalam bentuk fizikal untuk menghargai usaha murid-murid yang mendapatkan keputusan yang cemerlang. Seterusnya dapat meningkatkan semangat pelajar untuk terus meningkatkan prestasi pelajaran mereka. Selain itu, cenderahati ini juga akan membuat pelajar berasa gembira menerimanya.

Barang cenderahati yang sesuai untuk pelajar adalah seperti berikut:

1.Sticky note

Memo Pad ini sangat berguna kepada pelajar untuk mereka mencatat nota-nota penting ketika sesi pembelajaran oleh cikgu mereka. Hal ini memudahkan mereka untuk mengulang kaji kembali nota penting ketika peperiksaan. Sticky note yang berwarna warni bakal menarik minat mereka untuk belajar.

2.Pencil case dan set alat tulis

Pelajar akan berasa gembira untuk menerima set alat tulis yang lengkap dengan pencil case yang cantik dan comel. Pencil case dan alat tulis mereka mungkin akan habis atau buruk ketika di pertengahan tahun sekolah dan memerlukan barang yang baru.

3.Towel

Sapu tangan yang kecil sesuai dihadiahkan kepada pelajar untuk mereka membawanya ke sekolah. Sapu tangan sangat mudah dibawa ke mana-mana dan boleh diletakkan ke dalam poket. Bagi menjadikannya lebih unik, anda boleh menempah sulaman dengan nama mereka.

4.Merchandise sekolah yang ditempah khas

Barang merchandise seperti cawan, keychain, pen atau buku nota dapat memberi kenangan kepada pelajar kerana terletak jelas logo dan nama sekolah pada barang yang ditempah khas.

5.Botol atau bekas makanan

Botol dan bekas makanan sangat berguna kepada mereka untuk membawa bekal dari rumah dan pelajar dapat berjimat cermat dan menabung. Botol air sangat penting kepada mereka untuk minum bagi mengekalkan hidrasi dan meningkatkan kesihatan pelajar.

6.Fail dokumen

Fail dokumen ini boleh diisikan dengan material pelajaran yang diberikan oleh cikgu mereka supaya tidak berselerak. Pelajar juga boleh meletakkan kertas-kertas peperiksaan mereka bagi memudahkan mereka untuk mencari kembali kertas tersebut dan membuat ulangkaji.

Sampai disini sahaja cadangan cenderahati pelajar yang dapat saya kongsikan. Anda tidak perlu pening-pening ingin mencari cenderahati tersebut di kedai yang berlainan untuk setiap barang kerana segala cenderahati yang tersenarai di atas terdapat di kedai kami. Kami juga mempunyai barang cenderahati yang lain untuk anda. Anda boleh kunjungi cawangan kami untuk menempah cenderahati atau hubungi talian kami 017-2290224 . Kami akan menawarkan servis terbaik dan harga yang termurah untuk anda.

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel

Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)

32-A, Jalan Kristal J7/J,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam,

Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)

Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)

Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE

+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

017401
Users Today : 48
Users Yesterday : 159
This Month : 2698
This Year : 17401
Total Users : 17401
Views Today : 208
Total views : 44523
Who's Online : 1

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 Kilangbaju.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Etya Industries Sdn Bhd

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan