Kilang Custom Made Lanyard

custom made lanyard

Hi semua, disini kami ada membuat perkhidmatan custom made lanyard yang murah dan berbaloi. Lanyard semestinya menjadi kegunaan harian korang sama ada bekerja atau masih belajar. Kebanyakkan pelajar universiti pakai lanyard untuk memudahkan mereka membawa kad pelajar kemana sahaja, sama juga seperti yang bekerja.

Custom made lanyard selalunya dihasilkan untuk korang yang nak cetak logo dan rekaan tersendiri. Dengan custom made amat sesuai untuk sebuah organisasi dalam majlis rasmi atau tidak rasmi, imej sebagai ahli jawatankuasa di sesuatu majlis atau tempat.

Di Mafeya Apparel SDN. BHD. kami menawarkan pelbagai jenis saiz custom made lanyard dan keistimewaan mereka kepada anda.

Terdapat pelbagai warna yang sedia ada untuk made lanyard kami. Bermacam saiz direka khas untuk mengikut kesesuaian dan keselesaan anda. Antara size yang kami hasilkan adalah antara 15mm hingga 20mm.

custom made lanyard

Selain itu, kami menggunakan fabrik jenis nylon yang memangnya sesuai untuk kegunaan seharian. Custom made lanyard dilengkapi dengan metal hook atau clip mengikut citarasa pelanggan, ia terletak dihujung lanyard sebagai gantungan kad atau apa apa yang berkenaan. Safety clip di bahagian atas lanyard dan buckle di bahagian tengah. Setiap custom made lanyard memang mengikut keperluan dan kehendak korang sebagai pelanggan.

Penghasilan lanyard kami menggunakan kaedah silkscreen. Selain rekaan bercorak pada custom made lanyard, cetakan logo atau perkataan sahaja juga boleh dihasilkan di atas custom made lanyard. Simple dan formal je memang sesuai untuk majlis rasmi. Kalau untuk pelajar Universiti mesti nak corak yang menarik kan? Nak hasilkan rekaan idaman korang tersendiri atau bertemakan Universiti, kelab atau kelas….Jangan risauuu, Mafeya boleh hasilkan untuk anda.

custom made lanyard

Menarik kan? Jika bukan untuk majlis rasmi atau kegunaan universiti, lanyard ini juga boleh jadi sebagai hadiah atau cenderahati kepada orang tersayang. Harga yang kami tawarkan memang mampu milik dan berbaloi. Jika anda berminat dan ingin membuat tempahan dengan segera, boleh hubungi kami di talian 017-2290224 atau boleh datang ke showroom kami di Shah Alam, Selangor.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

custom made lanyard

0 Comment

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan
Kembali Ke Atas