Custom Beg Yang Murah Dan Cantik

Beg sangat penting dalam keperluan harian anda untuk meletakkan barang-barang kecil dan berharga contohnya beg dompet, kunci dan lain-lain. Selain itu, beg juga penting untuk meletakkan barang-barang peribadi anda. Beg juga akan mengelakkan barang anda daripada hilang dan tercicir.

Beg adalah aksesori wajib bagi semua orang setiap kali ingin keluar bagi melengkapkan ‘outfit of the day’. Beg juga mampu menyerlahkan personaliti anda. Jadi, jika anda membuat custom beg, bukankah ia lebih menarik dan unik? Terutama sekali bila anda menempah bersama – sama dengan rakan anda.

Jom saya kongsikan beberapa jenis beg yang menarik untuk custom made:

1. Beg canvas atau totebag

Custom beg canvas atau lebih dikenali dengan totebag sangat popular pada masa sekarang. Saiz untuk beg canvas ini besar dan lebar sesuai untuk pelajar-pelajar yang ingin ke kelas. Anda boleh membawa laptop atau buku menggunakan beg ini, sesuai untuk gaya casual atau formal. Totebag ini juga sesuai untuk shopping barang-barang keperluan harian.

Anda boleh design sendiri beg mengikut cita rasa anda contohnya meletakkan logo, nama, kata-kata semangat dan sebagainya. Kami menawarkan printing seperti heat press, silk screen printing dan sulam.

custom beg

2. Beg jute

Beg jute ini sangat sesuai untuk anda yang ingin pergi membeli belah. Seterusnya, beg ini mampu menampung berat yang banyak kerana jenis kainnya yang tebal dan kukuh. Anda juga boleh menggunakan ia untuk pelbagai benda. Sebagai contoh, membawa telekung solat untuk pergi ke masjid.

custom beg

3. Beg drawstring

Beg ini sesuai bagi anda yang ingin beg yang ringan dan kecil. Custom beg drawstring ini boleh dibawa apabila anda ingin pergi beriadah atau mendaki gunung kerana reka bentuk ini fleksibel. Anda boleh design beg ini dengan sulam nama atau corak yang anda suka.

custom beg

Bagaimana? Menarik bukan idea-idea ini. Anda boleh menempah custom beg ini untuk diberikan kepada orang yang tersayang juga. Selain itu, anda juga boleh melihat pelbagai design beg lagi di website kami. Boleh kunjungi showroom kami di Shah Alam atau boleh hubungi kami 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
TEAM CETAK (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP
HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Comment

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan
Kembali Ke Atas