Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 kilangbaju.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal T-Shirt Ready Made & Custom Made

Baju Kelas Dengan Harga Kilang

Baju kelas semakin menjadi trending dalam kalangan pelajar di sekolah mahupun universiti.

Baju kelas ini sering menarik minat pelajar kerana warna dan designnya yang menunjukkan kesepakatan sesuatu kumpulan tersebut. Sering diguna pakai untuk aktiviti-aktiviti tertentu seperti di jamuan kelas, sesi bergambar kelas , presentation dan juga sebagai kenangan zaman belajar.

Baju jersey sublimation semakin menjadi trend baju kelas tau sekarang ni! Yang paling penting kami menyediakan kain jersey yang berkualiti dan tahan lama berserta design yang rare dan menarik.

Kain jersey adalah antara material yang sering digunakan untuk membuat baju kelas kerana materialnya yang nipis dan mudah menyerap peluh. Ia amat sesuai digunakan untuk aktiviti yang lasak sepanjang hari kerana ia tidak akan membuat pemakai berasa panas malah akan lebih selesa apabila memakainya. So kepada korang yang tak suka kan kain jenis tebal sesuai sangat pakai kain jersey ni.

Nak urgent order untuk baju kelas? Tapi takut tak sempat siap? Jangan risau, kami mempunyai kilang sendiri di mana semua tempahan dapat disiapkan dalam masa yang singkat dan cepat. Pelbagai design readymade yang telah disediakan di website kami. Korang tinggal pilih je nak design dan corak yang macam mana. Ini adalah contoh design floral untuk baju kelas.

Kami juga menyediakan baju custom made untuk mereka yang inginkan baju khas mengikut citarasa sendiri dari segi pemilihan design dan warna serta saiz dan ukuran tersendiri.

Nak letak nama, nombor dan logo kat baju? Nak tambah V-Neck collar?  Boleh je. Idea kalian, kami designkan! Confirm cun melecun punya! Nak tengok contoh  baju custom made yang telah kami buat? Nah.

Lawa sangat kan korang? Takkan korang tak jealous tengok orang lain buat  sama-sama? Mestilah jealous kan? So korang yang nak buat baju kelas, baju batch, baju course or baju kelab, roger je kami sampai jadi.  Boleh walk in ke showroom kami di seksyen 7 Shah Alam atau hubungi kami di nombor 017-2290224

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

003936
Users Today : 99
Users Yesterday : 125
This Month : 3319
This Year : 3936
Total Users : 3936
Views Today : 497
Total views : 11321
Who's Online : 3

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 Kilangbaju.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan