Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 kilangbaju.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal T-Shirt Ready Made & Custom Made

Apron Custom Made Cantik Dan Murah

apron custom made

Mesti bosan kan asyik pakai apron yang sama je? Sudah tiba masanya untuk anda memperbaharui apron korang! Nak lain daripada yang lain kenalah ada apron custom made sendiri. Barulah para ibu dan isteri bersemangat nak memasak di dapur kan?

Mari custom made apron idaman korang dengan kami. Antara kelebihan apron custom made kami ialah :

Boleh print berwarna
Letak nama dan nombor
Boleh tambah gambar dan logo
Sesuai untuk semua saiz
Boleh custom made design sendiri
Ada poket
Selesa dipakai

apron custom made

Kalau beli di kedai mesti apron yang kosng dan membosankan. Kami di Mafeya Apparel, ada pelbagai jenis design apron yang boleh kami custom made untuk korang semua. Contohnya jika korang nak letak corak bunga, makanan, nak letak gambar sendiri pun boleh tau. Korang bagi je design yang korang berkenan dan kami akan siapkan apron korang. Mesti terus jadi cantik apron apabila korang pakai nanti.

Kepada tukang masak di luar sana yang nak custom made apron letak logo dan jenama syarikat pun boleh kami akan buat supaya jadi seperti apron yang eksklusif. Selain dari cetakan di atas apron, kami juga boleh sulamkan nama dan corak kat apron tu supaya nampak lebih cantik dan premium.

Apron ini pun sesuai sangat kalau nak jadikan sebagai hadiah kepada ibu atau isteri korang. Barulah unik, bagi hadiah custom made sendiri. Nak buat untuk team rewang semasa kenduri pun sangat okay.

Jadi tunggu apa lagi? Jom custom made apron korang dengan kami dengan tawaran harga yang murah dan berbaloi. Anda boleh kunjungi showroom kami di Shah Alam atau Boleh hubungi kami 017-2290224 untuk sebarang pertanyaan.

LOKASI SHOWROOM

Mafeya Apparel
Team Cetak (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

apron custom made

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

002767
Users Today : 8
Users Yesterday : 170
This Month : 2150
This Year : 2767
Total Users : 2767
Views Today : 95
Total views : 7968
Who's Online : 1

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 Kilangbaju.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan