Jersey Microfiber Eyelet Menjadi Pilihan Kegemaran Atlet

Perkongsian kali ini sangatlah menarik, kami ingin cerita tentang jersey microfiber eyelet.  Jersey microfiber eyelet yang sering diguna pakai oleh para atlet seperti atlet olahraga dan bagi mereka yang suka beriadah kerana jersey microfiber eyelet ini mempunyai sifat yang mudah menyerap peluh dan ia juga, bersifat mudah kering.

Dengan material yang selesa dan ringan, memberi impak yang sangat baik kepada semua pemakai jersey jenis microfiber ini.

Bukan itu sahaja, kelebihan yang ada pada jersey ini adalah lebih kuat dan tahan lama berbanding fabrik cotton. Oleh sebab itu, jersey microfiber eyelet ini bukan sahaja terkenal di kalangan para atlet, tetapi juga digemari oleh seisi keluarga yang buat custom jersey untuk hari keluarga mereka.

Belum cukup dengan itu, kelebihan jersey mikrofiber eyelet ini juga mudah dicuci dan tidak melunturkan warna dari jersi anda. Dengan itu, anda tidak perlu risau dengan custom jersey sublimation anda akan kelihatan lusuh.

Selain itu, jersey microfiber eyelet lebih sesuai untuk pakaian jenis Collar T-shirt, Roundneck T-shirt dan juga Singlet. Tambahan pula, fabric jenis microfiber ini tidak mudah mengerut dan tidak mudah mengecil.

Menarik kan perkongsian kali ini? Kami akan kongsi lebih banyak tips-tips dan info yang bermanfaat untuk anda semua. Jangan lupa datang ke Showroom kami di Seksyen 7, Shah Alam.
Mafeya sentiasa menghasilkan produk yang berkualiti dan menawarkan tawaran yang berbaloi serta promosi terhad kepada anda. Selain seragam korporat, Mafeya juga menghasilkan readymade dan custom made pelbagai jenis pakaian dan juga cenderahati. Jika anda berminat dan ingin membuat tempahan dengan segera, jangan segan silu untuk menghubungi kami hubungi 017-2290224. atau terus datang ke showroom kami di Shah Alam, Selangor.

LOKASI SHOWROOM
Mafeya Apparel
TEAM CETAK (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)
32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT
Isnin hingga Jumaat (9.30 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.30 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE
+6 03 – 5523 6690 (Office)

0 Comment

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama tinggalkan komen!

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

WhatsApp & Tempahan
Kembali Ke Atas